Ilse Vegter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilse Vegter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ilse Vegter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me nog herinneren dat ik met grote regelmaat in de 'techniekhoek' zat te spelen met Raymond Poort.

  Ik kan me nog herinneren dat ik met grote regelmaat in de 'techniekhoek' zat te spelen met Raymond Poort. Hij bouwde daar Leen Post Motoren na. Van juf Lia Domburg mocht hij dan buiten even gaan kijken hoe het er werkelijk uitzag. Samen met Peter Alleblas ben ik nog bij haar thuis geweest om daar een boterham te eten. Ze had hele grote honden. Veel meer weet ik niet te herinneren. Ik vond het wel altijd een hele leuke en lieve juf.

  Opstal, 1974

  Uren ronddolen tijden de dalton-uren en dan als een gek aan het einde van de week je taken overpennen van je vriendinnen.

  Uren ronddolen tijden de dalton-uren en dan als een gek aan het einde van de week je taken overpennen van je vriendinnen. Verder voor het eerst slowen op een van die geweldige schoolfeesten...(maar met wie?) En natuurlijk het schoolkamp waarbij een hele groep naar huis gestuurd werd.

  Dalton Den Haag Geb. Han St..., 1984

  Geweldige tijd!! Altijd leuke opdrachten, vooral die van Joke.

  Geweldige tijd!! Altijd leuke opdrachten, vooral die van Joke. Het 'Shoppen' bij Piet. (leuke man!) Pannekoeken eten in de kantine...

  Hogeschool Rotterdam E.O., 1993

  ?