Ilse Rienderhoff

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilse Rienderhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ilse Rienderhoff heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel lol en weinig doen.

  Veel lol en weinig doen. Vooral de eerste keer in Havo 4 was een feestjaar, samen met Kogel (Cees) Hoogland. één keer van school gestuurd door Bremer, razend was hij samen met Gea Zuiderduin. De beste herinneringen heb ik aan de congierges Volgers en Mulder. Boekhouden gehad van Gui (als je dit zo schrijft) Luder, ik bakte er niets van. Later toch nog PD en MBA gehaald. Ik wou niet meer leren na de Havo, maar heb toch de draad weer opgepakt naast mijn werk bij de belastingen en heb een HBO opleiding gedaan. Ik trok veel op met Marjon Roos, later met Lisa Smit. En op school met Kogel Hoogland en Wim Essen. Jeroen Dienaar stond in de picture.

  2004, Ilse Rienderhoff

  We mochten één keer in de zoveel keer schilderen.

  We mochten één keer in de zoveel keer schilderen. Net toen ik mocht kwam de fotograaf en moest iedereen een kwast vasthouden en doen alsof, je raadt het al allemaal klieders op mijn schilderij. Ik ging naar deze school met mijn vaste vriendin Angenita Post.

  2004, Ilse Rienderhoff

  lieve juf van Veen, waar ik de boekenlegger nog van heb.

  lieve juf van Veen, waar ik de boekenlegger nog van heb. Jongens en meidenvangertje op het schoolplein. De vierde klas met meester van Veen was een topjaar. Voorgelezen worden uit Kruimeltje en de meester helpen samen met Marjon Roos, ik heb nog nooit zulke hoge cijfers gehad. De zesde klas met een overspannen Puister. Een overvolle klas waar als laatste Bobby Kool nog bij kwam. Veel slagbal gespeeld, door de grote groep moest je meelopen, ik liep mee met Wim Roskam, die sloeg het verst. Verder hebben we nog juffrouw Wisman gehad, bang voor muizen en meneer Kries natuurlijk. Tot slot meester Lub.

  2004, Ilse Rienderhoff
  ?