Bekijk het volledige profiel van ilse poortmans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

ilse poortmans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hoi! herinneringen aan deze sc...

Hoi! herinneringen aan deze school zijn voor mij Erik elst,Jeanine diender van Engels.Verder heb ik veel mensen voor me die heel erg lief waren maar namen...pfff,..ben het dus echt een beetje erg kwijt,haha.Goed even graven dan;christiaan,remco,niels,esther,damaris(ofzoiets)...verder kom ik niet.Heb de Mavo uiteindelijk niet afgemaakt maar wel 2 certificaten gehaald hier van de Mavo.Dit was in ieder geval een heel leuke,rustige school maar wel met allerlei autisten die rondliepen en waar ik maar nooit aan kon wennen :-) groetjes van Ilse

2005, ilse poortmans

Leuk,klein schooltje.Namen?Pff...

Leuk,klein schooltje.Namen?Pffff...ik kan me weinig herinneren.Ja "Sikkens" van Engels geloof ik.Ben later naar mavo in zwolle gegaan!

2005, ilse poortmans

Ik herinner me meester timmerm...

Ik herinner me meester timmerman nog wel met zijn lange baard.Ik woonde zelf aan de dekkerlaan in Olst in een pleeggezin en ging graag naar school hier op de P.W.A.Meester Kuiper had ik in groep 8.Kamp in Hattum(geloof ik) was erg leuk!!!.Klasgenootjes;liese,damayanti ,otmar,arno,maarten,iris,erwin,abraham ...en zo kan ik wel even doorgaan.Leuke school,leuke tijd met leuke uitstapjes naar t bos op de kleuterschool en ja....leuk gewoon!!!

2003, ilse poortmans
?