ilse Lanser

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ilse Lanser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ilse Lanser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Bol (nog in de kerk bij de trouwreceptie geweest), Meester Dotinga (oh wat moest ik huilen aan het eind van het jaar, ik vond hem zo lief), Juffrouw Snel (streng, maar nu ik ouder ben.

  Juffrouw Bol (nog in de kerk bij de trouwreceptie geweest), Meester Dotinga (oh wat moest ik huilen aan het eind van het jaar, ik vond hem zo lief), Juffrouw Snel (streng, maar nu ik ouder ben...toch rechtvaardig), Meester Kool (altijd keten), Juffrouw Van Duijne (één naam: Roald Dahl!!!) en als laatste meester Pruim (grappig mijn vriend kent hem van volleybal). Klasgenootjes...jemig.. Mijn beste vriendin Angela Roos. Klasgenootjes vanaf de kleuterschool: Sandra de Bruyn, Bernadette Bloemberg, Remco de Horde. Verliefd: dan weer op Marcel van der Velde en dan weer op Marc van Vliet (beetje switchen)Ralf en Reinald Kwakernaak die op een boerderij woonden. En verder nog: Jeniffer Kranenburg, Manuel Venderbos, Rachied Ibrahim, Martijn Turkenburg, Robert Schurink, Ellis Buis, Allan Heymans, Sjaak van Arkel...don't shoot me, als ik je vergeten ben. Leuke school, wel als ik alle verhalen van leeftijdsgenootjes hoor.. erg christelijk. Ik ken niemand van mijn leeftijd die op de lagere school elke week een psalm uit zijn hoofd moest leren. Maar toch vind ik het zijn charme hebben.

  Timotheusschool, 1982

  ?