ilse carter

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ilse carter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ilse carter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke site is dit zeg.

  Leuke site is dit zeg. Al een paar bekende namen gezien,Jeffrey ,Mark. Ik trok veel op met Andrea v. Tongeren en Mascha van Sintemaartensdijk.Erg leuke school daarom iets langer daar gezeten dan normaal.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1982

  Het imposante zwarte hek met dat enorme schoolplein.

  Het imposante zwarte hek met dat enorme schoolplein. Kwam altijd een half uur voor schooltijd zodat ik nog lekker kon spelen. Namen van leraren die ik me herinner zijn : van Vliet (6e klas),Hardholt(4e klas)Swart(3e klas) Kuyer(5e klas). Namen van leerlingen :Brenda Beukering,Bianca Licher,Marlene van Dantzig,Dennis Hoop,Erik Schieffer, Edwin Olivier. Dennis Hoop was mijn 1ste grote liefde. Hij was een kop kleiner en een jaar jonger maar dat maakte niets uit.(alhoewel er thuis veel grapjes over werden gemaakt) We zijn dat jaar met van Vliet 2 weken naar Renkum op schoolreisje geweest. Ik kan me trouwens ook dat jaar herinneren dat we op de schaats naar school kwamen, en dan schaatsen op het plein. O ja en dan juf de Wit met haar zangkoortje, ook nog aan meegedaan.

  Dongeschool, 1976

  ?