Ilse Boekestijn

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilse Boekestijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ilse Boekestijn heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het vierde en laatste jaar van de LHNO fuseerde 'De Rank'met 'De Wadde' Eindelijk kwam je ook eens jongens tegen en kreeg je les van leraren die je nog nooit eerder had gezien.

  Het vierde en laatste jaar van de LHNO fuseerde 'De Rank'met 'De Wadde' Eindelijk kwam je ook eens jongens tegen en kreeg je les van leraren die je nog nooit eerder had gezien. Ik vond het een 'waanzinnig' leuk jaar

  De Wadde, 1986

  Dat ik in een tijgerbadpak billenschuddend als een mengeling van Gloria Estefan en Nina Hagen een nummertje playbackend weggeef is voor mij grensverleggend geweest.

  Dat ik in een tijgerbadpak billenschuddend als een mengeling van Gloria Estefan en Nina Hagen een nummertje playbackend weggeef is voor mij grensverleggend geweest. Vooral de foto's moet ik erg om lachen...........Toch was paradise by the dashboardline ook zeer hilarisch!!!!!!!!!

  L.H.N.O De Rank, 1983

  Heel veel leuke herinneringen aan deze school Ruzie met mew Schultz van Frans.

  Heel veel leuke herinneringen aan deze school Ruzie met mew Schultz van Frans. Ze kreeg de deur in haar gezicht die ik dichtsloeg. Aadrdijkskunde met Steenbergen. Ik vergeet nooit meer hoe het nu zit met de zon en kan het zelf aan iedereen uitleggen. Jammergenoeg niet diploma gekregen, wél een goede vriendschap (Joyce Kruijt)

  Rhijnwijck Havo/MBO, 1987

  ?