Ilonka Sillevis Smitt

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilonka Sillevis Smitt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

  Ilonka Sillevis Smitt heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bij Meneer de Wit in de 6e klas gekomen.

  Bij Meneer de Wit in de 6e klas gekomen. Foto volgt. Hierop staan 13 kinderen waarvan ik herken Saskia Hulspas, Ineke, Renee (had zusje Diana. Fijn jaar na de strenge Nutsschool.

  2007, Ilonka Sillevis Smitt

  Veel te leuke school.

  Veel te leuke school. Mijn ouders kregen met pasen het advies om mij te verwijderen omdat ik een slechte invloed had op mijn medeleerlingen. Hier mijn nog steeds beste vriendin leren kennen Yvonne Brouwer.

  2007, Ilonka Sillevis Smitt

  Nog steeds contact met Marianne de Beijer.

  Nog steeds contact met Marianne de Beijer. Samen met Marja Koppejan waren we goede vriendinnen. Foto volgt nog. Herrinner me de meeste namen nog omdat we in 1990 een reunie organiseerden samen met Wilmar Remmelts bij Marianne thuis. Ik zorgde voor de hapjes maar was helaas niet aanwezig omdat mijn man de volgende dag naar de golfoorlog vertrok en ik samen met hem wilde zijn. In de 6e klas een klap midden in mijn gezicht gekregen van meneer Grootenhuis. Vreselijke man met altijd die stinksigaar. Ik ben gelijk vertrokken en kon op de waalse school terecht. Heb sinds een paar jaar met juffrouw de Voogt (94 jaar nu!!) die ik adoreerde. Heerlijk mens, komt gezellig met kerst weer .

  2007, Ilonka Sillevis Smitt
  ?