Ilona Zuiderwijk-Smits

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilona Zuiderwijk-Smits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ilona Zuiderwijk-Smits heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In de klassen 1 en 2F gezeten.

  In de klassen 1 en 2F gezeten. Daarna werd onze klas opgesplitst. Ik ben de verzorging gaan doen. Mijn beste vriendin was Marry. Ik weet nog heel goed dat we op 26 januari 1994 een klassenavond hadden. Op diezelfde dag werd toen namelijk ook mijn broertje geboren. We hebben er een heel groot feest van gemaakt! Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school.

  2010, Ilona Zuiderwijk-Smits

  Tja, het was maar van korte duur op deze school.

  Tja, het was maar van korte duur op deze school. Samen met Chantal van Dijk en Pearl van het Kruis waren we de enige 3 meisjes bij meester Bas in de klas. Ik weet nog dat ik bij Leon van der Burg en Erwin de Wee in de klas zat. En Goovert kan ik me ook nog wel herinneren. Het leuke is wel dat ik hier mijn man heb leren kennen (nou ja, we vonden elkaar toen al leuk bleek achteraf) Een paar jaar later (in 1994) kwamen we elkaar weer tegen. We werden buren. Dat is inmiddels alweer heel lang geleden!

  2010, Ilona Zuiderwijk-Smits

  Ik herinner me nog dat ik veel met Deborah optrok.

  Ik herinner me nog dat ik veel met Deborah optrok. Er waren er nog wel een paar hoor ook Fatima was een van mijn vriendinnen.

  2007, Ilona Zuiderwijk-Smits
  ?