Ilona Engelse

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilona Engelse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ilona Engelse heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Bij meneer De Joode moest je in de prullebak staan als je vervelend of dom was.

  Bij meneer De Joode moest je in de prullebak staan als je vervelend of dom was. Favoriete lerares: Romeijn voor Engels. Ik ben zelf ook Engels gaan studeren maar GEEN lerares geworden. Minst favoriete: van Oudenaarden voor gym, als je geen sportheld was noemde ze je koe - rund - kip zonder kop; 25 jaar later op een reunie bleek ze best mee te vallen. Mijn vriendinnen waren Marijke Boer en Nelleke van West.

  2004, Ilona Engelse

  Meneer van der Molen, een driftkikker maar een schat van een man.

  Meneer van der Molen, een driftkikker maar een schat van een man. Hij was piloot geweest (in de oorlogsjaren?) en vertelde daar prachtig over; ook kon hij prima voorlezen. De scooterrijdende juffrouw Ringlever ging later bij de gevangenis werken. Dat verbaasde mij niet. Mijn beste vriendinnen waren (en zijn nog, 45 jaar later) Liesbeth Schuchmann en Annemieke van Roon.

  2004, Ilona Engelse

  Ik liep naar school met Olga Vrielink en Mieneke Schinkel.

  Ik liep naar school met Olga Vrielink en Mieneke Schinkel. Van de jongens weet ik Frank Martens nog en Tjerk Bosje. Ons klasgenootje Miranda de Boer stierf tijdens de A-griep-epidemie. De rouwstoet kwam langs de school, we waren er allemaal ondersteboven van. Juffen: Koerselman en Brandt (ik ben naar het stadhuis geweest toen zij trouwde) De schildpadden in de klas heetten Monus en Zatopek.

  2004, Ilona Engelse
  ?