Ilona Crommentuyn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ilona Crommentuyn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ilona Crommentuyn heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nederlands recht.

  Nederlands recht. Afgestudeerd in 2001 bij de vakgroep Internationaal Privaatrecht. Na een reis van vijf maanden door Australie ben ik sinds juni 2002 advocaat. O, ik zie net dat Marleen op de site staat! Gezellig!

  UvA - Faculteit der Rechtsg..., 1995

  tja, zo lezende zie ik wel heel bekende namen, Frank de Vries, Vincent Janssen (mijn maatje in de Duitse les bij Heinz), Jeroen van Boven etc.

  tja, zo lezende zie ik wel heel bekende namen, Frank de Vries, Vincent Janssen (mijn maatje in de Duitse les bij Heinz), Jeroen van Boven etc. Ik vernam dat in april een reunie heeft plaatsgevonden. Helaas was ik daarvan niet op de hoogte. Heb wel even de site van de Meegronden gecheckt. Zag daar foto's van de reunie. Erg leuk om die heel bekende personen te zien met wie ik aardig wat uren in het klaslokaal hebt doorgebracht. Vroeg me trouwens af welke leraren er van 'onze tijd' nog zijn. Gerrit, Heinz, Rene, Paulien, Maria, Laurens van de scheikundige proefjes (oftewel de assistent van Maria) etc. Genoeg herinneringen, maar ik zal mij beperken. Leuk is wel dat ik Gerda Houweling laatst tegen kwam. We blijken in dezelfde stad wonen (en nee, niet in Amsterdam!). Lator.

  De Meergronden, 1988

  Het is leuk om die namen te zien en meteen te weten wie het zijn! Ook leuk om de namen van de leraren weer eens te lezen.

  Het is leuk om die namen te zien en meteen te weten wie het zijn! Ook leuk om de namen van de leraren weer eens te lezen. Dan krijg je dat gevoel van ja, inderdaad, meester Ferry die altijd pijp rookte; Paul Stubbe, juffrouw Wanda, juffrouw Jose, meester Alex uit Noord-Holland, Hans Oosterhuis die het onderwijs verliet voor het bedrijfsleven etcetera. Het ga jullie goed!

  Klaverweide, 1983

  ?