Bekijk het volledige profiel van Ika van Doorn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ika van Doorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Op het JvO waren het 7 goede j...

Op het JvO waren het 7 goede jaren, lekker klef met klas A. Verhalen over de tandpoetsende mr. Boot, de altijd late maar vrolijke Bourgonje, de angst aanjagende leraren Grieks en Latijn en de aparte meneer Blom blijven grappig. Verder herken je alle leerlingen (van onze en andere scholen) aan 'that's a plenty' van meneer Kwakkel...

2004, Ika van Doorn

Kan nog steeds het aap, noot, ...

Kan nog steeds het aap, noot, mies opdreunen. Ben verder blij dat mijn moeder meester Smit zover heeft kunnen krijgen dat ik tóch gewoon met links mocht schrijven. Als iemand me in contact kan brengen met mijn 2 (!) klasgenoten Gerard en Heleen Homan, graag!

2004, Ika van Doorn

Wát een overgang na 5 jaar sch...

Wát een overgang na 5 jaar school op het platteland. Er ging een wereld voor me open. Dat ene jaar wisselde ik mijn donderblauwe plooienrok in voor heuze Oilily-kleren en leerde ik wat er wordt bedoeld met de vraag 'wil je het met me aan?'. Namen van leraren kan ik me niet meer herinneren (behalve meneer Klomp), wel ging ik met Chantal, Esther, Lodewijk en Larissa naar het gym in Amstersfoort.

2004, Ika van Doorn
?