IJnze Zijlstra

Kent 10 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van IJnze Zijlstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  IJnze Zijlstra heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Commandeur vg Berg( een Groninger), 1e stuurman Schaaf, 2e stuurman Ringma ook een Fries en 3e stuurman Splinter hij hield van schaken.

  Commandeur vg Berg( een Groninger), 1e stuurman Schaaf, 2e stuurman Ringma ook een Fries en 3e stuurman Splinter hij hield van schaken. De naam van de hofmeester ben ik kwijt maar hij kwam ergens uit de buurt van Alkmaar. Een leuke tijd met Toth uit de spoorwijk Den Haag, Wildeman uit Apeldoorn, Jos van Zoelen uit Hilversum en later Gummels van Curacao. Verder Geelhoed, Dijkstra, de Neus enz.

  Lagere Zeevaartschool Pollux, 1968

  Vooral in de hogere klassen veel voetballen met; Jan van Asperen, Frans Koopal, Simon Sinnema, Remmelt Hemmes, Theo de Groot enz.

  Vooral in de hogere klassen veel voetballen met; Jan van Asperen, Frans Koopal, Simon Sinnema, Remmelt Hemmes, Theo de Groot enz. Een gezellig schoolplein waar voor en achter ruimte was om te spelen. Veel leuke meisjes zoals: Martha, Erna, Marja, Margreet, Paula, Berber enz.

  ferdinand bol, 1961

  ?