Igor van der Heijden

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Igor van der Heijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Igor van der Heijden heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben in de vijfde klas na Pasen naar een andere school gegaan omdat wij verhuisden.

  Ik ben in de vijfde klas na Pasen naar een andere school gegaan omdat wij verhuisden. Een paar namen: mw. Lips (woonde in de Driebergenstraat en had een Daf en was streng), hr. Taminiau (zijn zoon zat bij hem in de klas en had geen leven!). Hugo Sterkman was een vriend van me maar hij verhuisde in de derde klas. Het zelfde gold voor Broer de Boer. Zijn vader zat in het leger en werd in Duitsland gestationeerd. Kleurplaten voor Pasen en Kerstmis en als je naar de kerk was geweest mocht je een vakje achterop inkleuren.

  O.L. Vrouwe van Fatima, 1959

  Ben pas na Pasen 1964 in de 5e klas op deze school gekomen.

  Ben pas na Pasen 1964 in de 5e klas op deze school gekomen. Destijds contact met Hans Reith, Henk Zieverink en Justus de Hooge. Gerry Hilderink kon heel goed touwtjespringen ("hogers")

  Guiseppeschool, 1964

  Ik heb HBS-B gedaan en zat in 5B1.

  Ik heb HBS-B gedaan en zat in 5B1. Namen die ik nog uit die tijd weet: Theo van Houdt, Jacques Hollander, Adri Allaart, Theo Mars, Yvonne Gregorowitsch, Nori Brun, Gitta van Duren, Laurens Verspaandonk, Jos Clerckx, Marian Brekelmans. Leraren: Lourens ("De Zin"), Diederix, Buchner, Sippel, Kroon, Hamers, De Cecco

  Thomas More College, 1965

  ?