iet je vanooijen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van iet je vanooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  iet je vanooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik kwam in het tweede jaar.

  Ik kwam in het tweede jaar. Zat in de klas bij Jolanda van Duinkerken, Anja Middelman, Jose Zieleman, Monica Cortenbach, Susanne de Ket, Mary Wassenaar, Alex de Goede, Kees Werkhoven, Sjaak, Annemiek. Vond het een prettige school, ondanks het nogal christelijke karakter. Had het gevoel dat de leerlingen respectvol behandeld werden (in tegenstelling tot de RK Mavo). Leraren meneer den Bol (engels), van Altena (frans), Beintema (geschiedenis of zo), Friele (natuurkunde). Weekje Engeland was erg leuk, veel gezien. Eindfeestje bij Peter Koelewijn. Kwamen nog wat ongenode gasten op af. Kwam goed.

  2004, iet je vanooijen

  Deze opleiding heb ik maar een aantal maanden gedaan.

  Deze opleiding heb ik maar een aantal maanden gedaan. Theorie was een eitje. Kan me geen namen meer herinneren, maar vond het wel een gezellig clubje. Vond de opleiding zeer boeiend en interessant. Waarschijnlijk iets te, want het werd lastig om het los te laten. Om te voorkomen dat ik zelf opgenomen mocht worden, ben ik toen maar gestopt.

  2004, iet je vanooijen

  Ben in 1980 gestart met de opleiding.

  Ben in 1980 gestart met de opleiding. Zat in de groep bij Marianne Klaassen, Christine en de rest van de namen ben ik zo'n beetje kwijt. Vond de opleiding op zich wel aardig, maar baalde dat je bijna alleen maar liep te soppen. Als er tijd over was, mocht je nog iets grondiger soppen. Dus dat werd het niet helemaal. De theorie was geen probleem, maar de praktijk.....

  2004, iet je vanooijen
  ?