Bekijk het volledige profiel van Ies Bos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ies Bos heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat op de nieuwe school aan...

Ik zat op de nieuwe school aan de plesmansingel. eerst bij meester Its van de Velde (Prima Man ) en toen bij Dijkstra ( Kraai )Het laatste jaar bij J.N. den Hartog ( leek streng te zijn maar was het niet )met zijn Dafje die hij in het praktijklokaal stalde. Hoe heette de praktijkleraar die timmerles gaf? Hij was zelf timmerman geweest en het was een aparte man. Is tijdens mijn schoolperiode al gestorven geloof ik. In de pauze gingen we altijd schooieren in de omgeving van de school.

2004, Ies Bos

Zie Amstelveen...

Zie Amstelveen

2004, Ies Bos

Ik kwam met Cor van Dijk in de...

Ik kwam met Cor van Dijk in de vijfde klas bij meester de Wit die ook de zesde had. Ook ken ik meester Vlas, maar daar heb ik niet bij in de klas gezeten. Vanuit Nieuwveen kwamen we met de bus. Ik herinner mij Frits Fige en Nico Kamizarian en schoolvriend Piet de Vries en Vera Tijsma en Sonja ?? Ook een zoon van meester de Wit zat in onze klas. Zijn naam ben ik even kwijt. Boven waren er lokalen ingebruik door een rk school.

2004, Ies Bos
?