Ontdek PLUS

ieneke van arnhem - koelman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ieneke van arnhem - koelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ieneke van arnhem - koelman heeft 67 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1957 ging ik naar de lagere school aan de Waldeck Pyrmontsingel,naar klas 4,van de zusters J.

  In 1957 ging ik naar de lagere school aan de Waldeck Pyrmontsingel,naar klas 4,van de zusters J.M.J, in Nijmegen. Daar van 1957 t/m 1960 de lagere school afgemaakt. Toen bij dezelfde nonnenschool nog 2 jaar op de (M)ULO doorgebracht. 1960/1961 en 1961/1962 Namen uit die 2 jaar: o.a. Wilma Grijpnk/Wilma Seegers/Marlène Hesse/Trees Tesser/Hannie Guldenmond/Lia?? speelde hobo?)/Hetty??/Marie José Pelser/LenyFrieling..... Wil iemand rechtstreeks contact, dan gewoon een bericht met eigen je mailadres zodat ik terug kan mailen want ik krijg niet alle info omdat ik (nog) geen lid ben van Schoolbank PLUS.

  Zusters van JMJ, 1957

  Van 1947 tot 1964 heb ik aan de Rijksweg in Malden gewoond, samen met mijn ouders, broer Eddy en mijn grootouders die men daar kende als: Paatje en Maatje Vissers (uit Ned.

  Van 1947 tot 1964 heb ik aan de Rijksweg in Malden gewoond, samen met mijn ouders, broer Eddy en mijn grootouders die men daar kende als: Paatje en Maatje Vissers (uit Ned.Indië.) Een schitterende tijd. Daarna verhuisden we naar Nijmegen. Ik heb t/m de 4de klas op de lagere school in Malden gezeten. Ik zat in de klas bij o.a.: Ankie Dobbelmann( mijn vriendin)/Riekske Kosman/Maria Vermeer/Adrie Ceelen/Mieke Konings (woonde in de Molenhoek)/Joke Klabbers ( woonde waar nu Intratuin is)/Lenie Geurts/............... Veel weet ik er niet meer van, wel dat ik door de nonnen regelmatig naar huis gestuurd werd omdat ik jurkjes aan had die mijn moeder maakte ZONDER mouwtjes.FOEI!! We hadden in die tijd ook combinatieklassen. Verder kwamen we vaak op de speelplaats na school om te rolschaatsen. Er stond daar ook een enorme paardenkastanje. Ik geloof dat naast de school juffr. Wolken woonde die de eerste klas had. Een heel lief mens voor zover ik me kan herinneren. Wil iemand contact, dan graag je eigen mailadres erbij zodat ik kan reageren. Ik ben (nog) geen lid van Schoolbank PLUS en krijg dus niet alle info.

  meisjesschool Maria, 1953

  Ik heb heb een jaar op deze school gezeten en was toen bevriend met Toos Wientjes en Ineke Brooymans.

  Ik heb heb een jaar op deze school gezeten en was toen bevriend met Toos Wientjes en Ineke Brooymans. Ook heb ik uit dat jaar nog wel wat foto's. We zijn toen n.l. naar Brussel geweest. Ik kan me nog herinneren dat er toen 2 zusjes waren die dat jaar gedoopt werden. Een heette er Cathy..... Verder zat er o.a. nog een tweeling in de klas: de zusjes Buys Gelukkig mocht ik er na een jaar weer vanaf. Ik had enorm veel heimwee en vond het er vreselijk. Ik ben het contact met TOOS(Godron-)Wientjes helaas verloren maar hoop dat zij dit leest of iemand mij aan haar adres kan helpen. Wil iemand bericht terug, dan graag je eigen mailadres erbij want ik ben (nog) geen lid van Schoolbank PLUS en krijg dus niet alle info.

  RK Uloschool Regina Nostra, 1962