Ontdek PLUS

Ien Rutten

Kent 23 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ien Rutten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ien Rutten heeft 10 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mevr Pesgens was klassenlerares.

  Mevr Pesgens was klassenlerares. Directrice mevr. Moors ? Als je kwam afpassen van je zelfgemaakte kleren, moest je wel zorgen, dat je een onderhemd droeg, want anders waren de rapen gaar. Mej.Boekema gaf kookles ( op zaterdagmorgen, echt waar !) Gym van dhr.Nijsten. Ik ging om met de overige 4 van de "BIG FIVE": Pim Pernot, Christien Claessen, Marianne.....en Berthilde Claassen en verder Jeanette Duyvestein en Marly van de Ven

  Sint Theresiaschool, 1966

  De eerste 2 jaren was deze school gevestigd in, wat later, de Maurits Ulo werd.

  De eerste 2 jaren was deze school gevestigd in, wat later, de Maurits Ulo werd. Daarna was de nieuwe lagere school aan de Parklaan klaar. De favoriete lerares was natuurlijk Mej. Hamelinck. Ik had geluk, dat ik haar zelfs 2x als juf had. In de 3e en 5e klas. Sinds een paar jaar breng ik met Nannie v. Burink soms een bezoekje aan Marina. Mevr. Melis ( klas 4) vond ik niet zo geweldig. Ik ging veel om met Alice v.d. Berg, Ans Bakker, Marlie Woudenberg, Sonja Schouten.

  Parkschool, 1955

  Ik ging veel om met Joke en Carrie Huender, Joke Beun,Marlie Woudenberg en Ans Bakker en wat minder met Corrie Bakker, Hennie Hasselder, Favoriete leraren : Griethuysen,Noordhof,van Bruchem.

  Ik ging veel om met Joke en Carrie Huender, Joke Beun,Marlie Woudenberg en Ans Bakker en wat minder met Corrie Bakker, Hennie Hasselder, Favoriete leraren : Griethuysen,Noordhof,van Bruchem. Voor mevr. Hamelink liep je een schoolklasje om.

  MULO, 1962