Bekijk het volledige profiel van Ida van Hennik en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Ida van Hennik heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was best een leuke tijd en...

Het was best een leuke tijd en ik heb er van alles meegemaakt, teveel om hier te vertellen. De leraren die ik me nog kan herinneren zijn Kuipers (een bijzonder streng mannetje), Ma & Pa van Rossum, Lammertsma (gooide met bordenwissers naar je hoofd, dus bukken allemaal), Koot (aardige man), mevr. Bates (lief mens, gaf engels) en Peters (duits).

2003, Ida van Hennik

Alleen de eerste twee klassen ...

Alleen de eerste twee klassen heb ik op deze school gezeten, want daarna zijn we verhuisd naar Rockanje en ben ik in Brielle verder gegaan. Ik kan me de heren Hilgers, Klaassen, Le Large (engels), Thomassen (aardrijkskunde) en Blom nog herinneren. De eerste twee klassen moesten altijd in de pauze op het middenterrein blijven en rondjes lopen. Soms piepten we naar buiten. Listig !!

2003, Ida van Hennik

1e klas bij Juffrouw van Keule...

1e klas bij Juffrouw van Keulen, altijd zingen en ook nog in het Kinderkoor 2e klas bij Juffrouw Heijmans was nogal gezapig, weinig bijzondere herinneringen. 3e klas bij Mevr. Leijs was wat heftiger. Toendertijd een strenge tante ('bitch'). 4e klas bij Juffrouw van Hemert, een hele lieve juffrouw. 5e klas bij Mijnheer Beernink, met zijn pijp en bij straf achter in de klas de muur bewonderen, omkijken... dan op je knieën (barbaars, toch). 6e klas bij Mijnheer Post, wat hebben we die man gepest. Maar hij had genoeg afleiding door de aandacht van de vrouwelijke leraressen.

2002, Ida van Hennik
?