Bekijk het volledige profiel van Ida van der Velde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Ida van der Velde heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

juf klaver, juf Bijlsma en juf...

juf klaver, juf Bijlsma en juf Feenstra...een leuke tijd met lieve herinneringen in de gymruimte; kleien in de watertafel, sinterklaas, en patat eten op de laatste schooldag. Al die jaren erna nog nooit een herinnering vergeten. Het was als kleuter goed toeven op de bijenkorf.

2004, Ida van der Velde

Ik zat op de DSO afdeling aan ...

Ik zat op de DSO afdeling aan de plataanstraat van deze school. De meest mutserige opleiding ooit. Wat een akelige tijd. Het was dat je wist wat je wou gaan doen, want anders...Overigens goede herinneringen aan mevrouw Torensma en meneer Frenkel van Spaans. Mijn haren gaan nog steeds overeind bij het horen van de naam van Van Esch (duits).

2004, Ida van der Velde

Als gesjeesde student was dit ...

Als gesjeesde student was dit het leukste jaar wat ik op een school heb meegemaakt. Veel gevolleybald met leuke lui. Goede herinneringen aan Martin, Jacob, Peter en vele anderen. Het was leuk en spijt had ik al voordat mijn tas de wilgen defintief in ging, maar gedane zaken nemen geen keer.

2003, Ida van der Velde
?