Bekijk het volledige profiel van ida van delagemaat en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

ida van delagemaat heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Leuke herinneringen aan de pro...

Leuke herinneringen aan de producties Meskas (Wil, was in ons 2de jaar) en een voostelling voor kleuters over poppen die we voor een kindergroep speelden. Nu maak ik zelf kindervoorstellingen, dus 't was een leuke aanzet. Leuke tijd, leuke leerzame stages, maar ben nooit kleuterjuf geworden.

2003, ida van delagemaat

de hele kleuterperiode zat ik ...

de hele kleuterperiode zat ik bij juf de Neef waar ik later ook stage bij ben gaan lopen. Welliswaar in een andere s, maar ook op mijn eigen schooltje mocht ik lessen geven. Wat was het speellokaal kleiner dan in mijn herinneringen. Ik weet nog dat we een diaserie zagen over een witte hermelijn. Die vond ik heel eng. De speelplaats, de muur naar de "grote" school waar je dan stiekem ging gluren. Klasgenote Karin die haar beide enkels in het gips moest, spelen met Lieke Kraal, Petra de Jong, Dina Wagemakers,Jeanine Kremer. Juffrouw Worst natuurlijk waar je naar toe mocht als je ziek was. Ik ben met mijn zus Emmy nog eens veel te laat gekomen omdat we bloemen voor juf wilden plukken. Er was nog geen telefoon en 2 kleine meisjes die zomaar niet op kwamen dagen... moet er nu niet aan denken.

2003, ida van delagemaat

met Margje (margo) Voges en Et...

met Margje (margo) Voges en Etty Vlaanderen was ik een vast heel erg irritant trio, maar wij vermaakten ons best. Eerste sigaretjes, toneel (heel leuk die foto's van Oliver Twist!). Andere namen zijn Yvonne Hillers, Lydia Waal Johan Wielinga, Robert de Vries, en nog meer mensen bij wie ik ook op de kleuter- en lagere school zat. Mijn mavo-tijd heb ik met veel plezier fluitend doorlopen. Met een pretpakket waar ik later niets mee kon heb ik mijn examen gehaald.

2003, ida van delagemaat
?