Bekijk het volledige profiel van Ida Spronk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ida Spronk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

begonnen met laboratoriumtechn...

begonnen met laboratoriumtechniek en afgestudeerd in cultuurtechniek

2003, Ida Spronk

Rondjes langs het grasveld lop...

Rondjes langs het grasveld lopen met Sigi en Lotte. Op mijn klompen rondlopen door het gebouw. Cleo en Fiona. De lessen van meneer Visser en van Heugten. De liftscene tijdens de les van Mons de Goede. De nepwond waarmee ik Ton van Scheikunde in de maling had genomen. De lessen engels van Dame en Selly der kinderen. Het open raam van mevrouw lelyveld en de definities van mevrouw van de water. de filmavonden. Het jaar dat ik ben blijven zitten; naast Bregje zitten. Maaike die ook was blijven zitten, Vincent die alleen tekende. Lezen in de vensterbank bij de lessen scheikunde. De gymlessen van meneer Lambrechts waren geweldig. Jan van Galen die altijd heen en weer liep in de hal. De filmavonden en het reisje naar de loopgraven met Sigi hebben grote indruk gemaakt. (hill 62 etc)

2003, Ida Spronk

Favoriete lerares was voor mij...

Favoriete lerares was voor mij Bea Caspers, verder veel goede herinneringen aan de zolder en de projecten en tekenen tijdens het voorlezen. En de handwerklessen van mevrouw Selders. En aan de andere leraren: Carolien (kleuterschool en de eerste engelse les), Lammie, Margriet, Heinz (met zijn banjo) en natuurlijk Aafje (de watersnoodramp doet me altijd aan haar denken). En natuurlijk de klasgenoten: Hanneke, Mirte, Suzan, Femke V en Fember vd B, Inez, Esger, Daniel, Ralph, Steve, Tino, Aswin om een paar namen zo uit t hoofd te schrijven en ik vergeet er nog een flink aantal volgens mij.

2003, Ida Spronk
?