Bekijk het volledige profiel van Ida Melissant en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 12

Ida Melissant heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ja ik kan me Dhr. Favier ook a...

Ja ik kan me Dhr. Favier ook alleen maar herinneren met een rode bolus. Leuk om te lezen zeg. zie verder Graaf Florisschool

2003, Ida Melissant

Ik weet geen namen meer. Ik we...

Ik weet geen namen meer. Ik weet ook dat ik elke morgen aan de diarree was voordat ik naar school kwam. Medisch was daar geen reden voor, dus ik denk dat ik het hier niet zo leuk vond. Toch kan ik me nu alleen maar leuke dingen herinneren. Inderdaad die grote zandbak en die Juf die ging trouwen, en als je jarig was kreeg je een levensgrote strik op die was nog groter dan ikzelf. Ik heb er in ieder geval geen trauma aan over gehouden.

2003, Ida Melissant

Leuke tijd. Hr Augusteyn raakt...

Leuke tijd. Hr Augusteyn raakt U nog steeds poeziealbums kwijt? Juffr Kwakernaak, Juffr v Sanden, Juffr. Landwerh. Juffr Schoterman, Gymjuf Boon. Klasgenootjes Marian Lemmens, Anja Huksloot, Tiny vd Kleij, Sylvia Oostveen, Annemarie Verschoor, Ellen Magnin, Narda, Gerda, Simone Lepelaar, Maloe, Diana v Muijen, Gilberte Schaaps, Belinda Spierenburg, Elly Hommel, Irma vd Heydt, Jos vd Burg, Thea v Zuuren.En nog een paar maar die namen weet ik niet meer. Ik denk vaak aan hoe het met jullie zal zijn.

2003, Ida Melissant
?