Bekijk het volledige profiel van Ida Kok en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Ida Kok heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik was op deze school in de oo...

Ik was op deze school in de oorlog, en kan me alleen herinneren dat onze leraar soms wat kookte op de kachel. De eerste 3 jaren had ik als lerares Juffr. Kleiterp. Ook kan ik me de naam "Potje" herinneren. Na deze school ging ik naar de Agatha Dekenschool. Ik woon al sinds 1956 in Canada, ook mijn zus Irma (1940-1946) en mijn broer Rob (1949-1955). Ik lees nu dat in 1941-1947 ook Joop Vriesman bij Juffr. Kleiterp was. Heb je mijn foto gezien, Joop? Mijn e-mail adres is idakAkeynetzpuntnet. Schrijf me eens want ik ben erg benieuwd.

2003, Ida Kok

Ik herinner me dat de directri...

Ik herinner me dat de directrice van de school Mevr. Blomkwist-Lub was en ze was ook mijn lerares - mijn zus Irma (1949) was in een klas bij Juffr. Bruyn. Ik herinner me nog leerlingen - Anneke Kok, Janny van Geyn, Reintje v.d. Roest. Ook leraars v.d.Kooy (zang) en de Groot (tekenen), gym Juffr. Dering en Ridder. Ik woon nu al sinds 49 jaar in Canada, en ik zal het leuk vinden als iemand me wil schrijven.

2003, Ida Kok
?