Ida Koedijk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ida Koedijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ida Koedijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het leukste vond ik de pakkendag die we als tweede klas hebben georganiseer.

  Het leukste vond ik de pakkendag die we als tweede klas hebben georganiseer. Het was erg leuk om te zien hoeveel jongens en zelfs leraren er in pak verschenen op school. We hebben eerst in de Gibraltarstraat gezeten en daarna in de Dongestraat. Op de Gibraltarstraat vond ik het gezelliger. In de pauzes gingen we vaak naar de koffieshop of naar de snackbar om te flipperen. Ik hoop dat er nog eens iemand reageert die ik ken.

  Christelijke MEAO, 1978

  Ik heb 4 hele leuke jaren op deze school gehad.

  Ik heb 4 hele leuke jaren op deze school gehad. Vooral het volksdansen vond ik erg leuk. De lessen Nederlands heb ik ook altij erg leuk gevonden. In de tweede klas zijn we ook een dagje naar Zandvoort geweest. Dat was een erge leuke dag en we hebben er een natte broek aan overgehouden. Ook het paasontbijt wat we een keer hebben gehad zal ik niet vergeten. De weekopeningen waren vaak ook leuk. De economie leraar, ik weet helaas zijn naam niet meer heb ik later als leraar statistiek op de MEAO gehad. Ik kan mij nog enkele namen van mijn klasgenoten herinneren, ik zou het leuk vinden om nog eens iets van hun te horen. Yvette, Norma, Judith, Moniek, de rest weet ik zo gauw niet meer.

  van Loonschool Interkerkeli..., 1975

  Mijn meisjes naam is Nieuwenhuizen.

  Mijn meisjes naam is Nieuwenhuizen. Ik heb een erge leuke tijd gehad op deze school. De eerste twee klassen bij juffrouw van Schaik waren erg leuk. Juffrouw Boelhouwer kon op vrijdag middag altijd zo mooi voorlezen vooral het verhaal over de bosjesmannen. Ook bij meneer Posthumus hebben we een leuke tijd gehad en het schoolkamp naar kamp Fijnoord zal ik ook niet vergeten. Ik hoop dat er nog eens een oude klasgenoot reageert.

  Aeneas Mackayschool, 1967

  ?