Ibolya Walthaus

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ibolya Walthaus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ibolya Walthaus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 4jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar 4jaar op deze school gezeten. Knikkeren, handenarbeid en muziekles vond ik erg leuk .Ik had een buurjongen van een paar huizen verder.Ik denk dat hij bij mij in de klas zat Jaap Jan was zijn naam misschien kan hij zich mij nog herrineren,en ik meen een Richard Vroom.

  Oecumenische Ichthusschool, 1975

  Ik heb een paar jaar op deze school gezeten en ik heb er een hele leuke tijd gehad.

  Ik heb een paar jaar op deze school gezeten en ik heb er een hele leuke tijd gehad.Ik kan me meester Stuut en mevrouw de Haas nog goed herrineren en zoals velen de grote boom op het scoolplein.De ouderwetse bel.Karnaval het jaar weet ik niet meer maar ik was toen Zwarte piet met Rosita misschien weet zij het nog, te gekke dag toen.Mijn beste vriendinnetje was Edith .Was een tijdje verliefd op Bas Kramer.

  Prinses Irene School, 1978

  Ik heb hele leuke herinneringen ik ging eerder van school i.

  Ik heb hele leuke herinneringen ik ging eerder van school i.v.m verhuizen en dat vond ik heel erg.Met een stel meiden hadden we altijd veel lol. na de kookles op de dependance sloegen we vaak een les over om koffie te gaan drinken in een barretje vlakbij het station.

  Prisma Scholengemeenschap, 1982

  ?