Ian Kerkhof

Kent 173 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ian Kerkhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ian Kerkhof heeft 5 klassenfoto's en kent 173 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben mijn onderwijzersloopbaan in oktober 1970 begonnen op de ols Heijningen.

  Ik ben mijn onderwijzersloopbaan in oktober 1970 begonnen op de ols Heijningen. Hoofd was Bert Klaver. Ik woonde zelf in Fijnaart. Geweldige tijd gehad.Veel gelachen en fijne kinderen en ouders. Herinner me nog fam. van Sprundel, van Dis, Otto, Achterdenbosch, Nieuwkerk,Huyzers,Swart en nog een aantal. Pietje de schoonmaakster. Het Pestalozzihuis voor gym en musical.Later kwam Engel Westveer. De fijne contacten met vele dorpsbewoners, ook tijdens diverse dorpsactiviteiten, heb ik na mijn vertrek wel allemaal als een gemis gevoeld.Het rijden met de busje van Fijnaart naar Heijningen vol met kinderen. Collega Westerink die op de Christelijke schooltje werkte. Ik ben in 1975 vertrokken naar Doorn.Daar ging ik verder als directeur van een nieuwe basisschool met de naam Het Westerwoud. Vertrokken in 1990 en werkte tot 2008 als directeur op de nutsbasisschool De Krommen Hoek in Son en Breugel. Ik heb nog steeds een herinnering die de kleuters in Heijningen voor mij gemaakt hebben en het horloge met inscriptie van de ols. bij mijn afscheid.Ik hoop nog eens iets van oud leerlingen te horen. Groetjes aan Heijningen.

  Openbare Lagere School Heij..., 1970

  Leuke herinneringen aan broeder Theofoor 1e klas, broeder Macarios 5e klas, broeder Simon en meester Binnekade (vertellen+voorlezen)en hoofdmeester Zijp, die ik 17/18 jaar geleden nog in Doorn heb gesproken.

  Leuke herinneringen aan broeder Theofoor 1e klas, broeder Macarios 5e klas, broeder Simon en meester Binnekade (vertellen+voorlezen)en hoofdmeester Zijp, die ik 17/18 jaar geleden nog in Doorn heb gesproken. Oude herinneringen ophalen. Ik woonde in Tuindorp. Alleen jongens op school was ook niet alles.Leuke herinnering was op de speelplaats over de muur kijken naar de meisjes. Af en toe kwam zuster Maria, als we gesnapt waren, ons de les te lezen.Later heb ik daar nog als kwekeling les mogen geven. Jaren koorknaap/misdienaar geweest in de Petrus/Pauluskerk.De Deken die boos uit de auto stapte omdat er een beeldje voor de voorruit hing en we verder erg lang moesten lopen.

  josefschool, 1952

  Ik herinner me deze school als een fijne tijd.

  Ik herinner me deze school als een fijne tijd. Meneer Datema(wiskunde + zijn strenge controle),meneer van de Water (Engels), meneer Abbenes (Frans) meneer van de Bosch(aardrijkskunde),meneer Fokkens(nederlands) meneer Slot(geschiedenis) en de conciërge ome Henk. Vriend: Tony Kanis en aan Eppo(bijnaam?) heb ik een goede herinering.

  Willem de Zwijger Mulo, 1960

  ?