Bekijk het volledige profiel van Iam Hooijen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Iam Hooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Zie ook kinkerschool. Alleen m...

Zie ook kinkerschool. Alleen maar leuk...., beste vriendinnen met Maartje, Tamar en Gioya. Doe maar crea: keuzewerktijd, fietsen maken, totaal theater..., drie x afscheidstuk en natuurlijk niet te vergeten de film de Groezelige Grobbels. Enige gemengde voetbal team in A'dam (we veloren dan ook altijd met grote verschillen). Natuurlijk 'het' sex-project, vele potjes tafeltennis en tafel voetbal, een sinterklaas die altijd zoek was, kamperen op Jisp... en de leukste leraren van de wereld... Moniek, Marjan, Wouter, Jan van Boven, John, Tineke en ga zo maar door. Top Tijd..., Top School!!

2004, Iam Hooijen

Alleen maar leuk...., beste vr...

Alleen maar leuk...., beste vriendinnen met Maartje, Tamar en Gioya. Doe maar crea: keuzewerktijd, fietsen maken, totaal theater..., drie x afscheidstuk en natuurlijk niet te vergeten de film de Groezelige Grobbels. Enige gemengde voetbal team in A'dam (we veloren dan ook altijd met grote verschillen). Natuurlijk 'het' sex-project, vele potjes tafeltennis en tafel voetbal, een sinterklaas die altijd zoek was, kamperen op Jisp... en de leukste leraren van de wereld... Moniek, Marjan, Wouter, Jan van Boven, John, Tineke en ga zo maar door. Top Tijd..., Top School!!

2004, Iam Hooijen

Eerst op het dependance..., Jo...

Eerst op het dependance..., Jodi en Merill staan me nog bij, en kleine Hester natuurlijk. Stopborden en gevaren driehoeken..., dubbele plussen en minnen. Je kon je ouders van alles wijs maken..., ze snapte er toch geen hout van:-) Jan Winter de gezellige geschiedenis leraar, viespeuk voor aardrijkskunde (mooie 'borstjes' i.p.v. broches) Üta voor Duits en een overspannen muziek leraar... toen naar het hoofdgebouw.., kwam volgens mij moeilijk opgang en kreeg het pas echt naar mijn zin in het eindexamen jaar. Natuurlijk véél spijbelen (daar hadden ze keuze werk tijd toch voor uitgevonden?)... en altijd te laat.

2004, Iam Hooijen
?