Huub van Kordelaar

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Huub van Kordelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Huub van Kordelaar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie ook: school voor de detailhandel Utrecht.

  Zie ook: school voor de detailhandel Utrecht

  Detailhandels Vakschool, 1970

  L.

  L.m.o. (of L.D.S.) aan de Ganzenmarkt 14, met een Dependance aan de Hamburgerstraat. Direkteur was dhr. Melkert. Op de dependance adjunkt, dhr. van Maarsseveen. Andere leraren, die ik me nog herinner zijn dhr.(spatie)Butselaar van machineschrijven en dhr. van As van Engels. Verder de concierge dhr. Breier, die vanuit een kleine keuken in de kantine o.a. flesjes Exota(!)verkocht. De patatzaak op de Vismarkt met, volgens mij toen als een van de 1e zaken met RASpatat!

  school voor de detailhandel, 1970

  Het oprichten van een eigen schoolkrant, samen met Jan-Arend de Kroon en Anneke en Jacco van Kleef.

  Het oprichten van een eigen schoolkrant, samen met Jan-Arend de Kroon en Anneke en Jacco van Kleef. Bij Jacco thuis deze krant inelkaar zetten en deze op school verkopen, als protest tegen de, volgens ons toen slechte schoolkrant, die volgens mij toen de kommunikator heette. Naam onze eigen schoolkrant: Kommunibeter. leraren die ik mij nog goed herinner zijn: dhr. Jan Korver, dhr. van Woersum van Economie en dhr. Ben Bon van commerciele Economie.

  Catharijne College, 1975

  ?