Bekijk het volledige profiel van Humphrey Gill en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Humphrey Gill heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Weet niet of spelling van name...

Weet niet of spelling van namen klopt maar: 1e klas frater Pacianus, 2e juffrouw Smagge, 3e meester de Munck, 4e ?, 5e frater Raimundo (met aquarium en orgel), 6e frater Edwino. Mede schoolgenoten Peter Spijkers, Ferdinand Bisschop, Alphons Daniels, Jan vdr Lans, Ferry Loewenbroek, Rob vervloed etc.??

2004, Humphrey Gill

De eerste sigaret en ook de la...

De eerste sigaret en ook de laatste op de klasseavond met Wim v. Berkhout en Peter Jansen die een "gasversnelling" op zijn fiets had. Hele leuke en onbezorgde tijd. Nog nooit zo hard gelachen als toen de muziekleraar (die met de grote schoudervullingen) zijn orgel dichtgooide en zijn vingers vergat weg te halen.

2004, Humphrey Gill

Een bijzonder leuke schooltijd...

Een bijzonder leuke schooltijd gehad. Nogal verlegen in die tijd; werd ruimschoots gecompenseerd door houding, geloof ik. Veel gelachen en een eigenlijk niet zo veel gestudeerd, maar wel geslaagd. Namen uit die tijd: Irene ??, Jerry Velberg, Luuk ??, Ferry Loewenbroek natuurlijk. Kan me ook nog een meisje uit die tijd herinneren; klein met volgens mij roodachtig krullend haar, reed altijd op een damesbrommer.

2004, Humphrey Gill
?