Hugo van der Kooij

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hugo van der Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Hugo van der Kooij heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  3 jaar theorie gedaan. Stage o...

  3 jaar theorie gedaan. Stage overgeslagen. Dat mocht toen het niets werd op de HTS nog even gedaan worden. Maar dit was absoluut mijn school. De C zat niet alle klasgenoten even lekker maar mij wel. Ik heb er veel geleerd. Sommige dingen kwamen pas 10 jaar later weer terug in mijn werk. Wellicht scheelt het dat ik de hele school periode ook nog een vaste vaantie werk plek had waar ik weer aanverwante zaken heb geleerd. Elke vakantie klussen in het metaal.

  2002, Hugo van der Kooij

  Dit was een maffe tijd. 5 jaar...

  Dit was een maffe tijd. 5 jaar doen over 3 jaar HAVO. Met hangen en wat matswerk heb ik het HAVO 3 papierwerk gekregen om me daarna te storten op een glansrijke carriere op de MTS. Dat was meer mijn school. Wel grappig is dat je op deze manier een hoop mensen mee maakt. Maar iemand die 2x is blijven hangen is een vreemde eend in een HAVO-2 klas. Soms te jong en soms veel te oud. En of ik nu wijzer ben geworden? Dat vraag je maar na ;-)

  2002, Hugo van der Kooij

  Na twee semesters gestopt. Elk...

  Na twee semesters gestopt. Elk mans mag één keer een echte blunder begaan. Dit was de mijne. Binnen een paar weken was ik eigenlijk mijn motivatie kwijt. Leraren die niet opduiken voor lessen omdat ze ook nog een beun baantje hebben en zo. Dit was dus typisch NIET mijn school.

  2002, Hugo van der Kooij
  ?