Bekijk het volledige profiel van Hugo Ridder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Hugo Ridder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De laatste BS examenklas in 19...

De laatste BS examenklas in 1980; daarna mijn 3e rang in 1982. Veel gelachen maar ook afgezien. Was extern, dus niet in het internaat en heb dus daar een stuk gemist.

2009, Hugo Ridder

Ik heb op deze school maar 1 j...

Ik heb op deze school maar 1 jaar (de brugklas)gezeten. Herinner me van leerlingen weinig namen meer. Er zat een jongen in de klas met de naam Eef en volgens mij zat Ad Ax ook bij ons. De verschrikkelijke gymlessen van Van Bruggen zijn me altij bij gebleven. Hij heeft me een aversie tegen basketbal bij gebracht. In het oude schoolgebouw stonk het altijd naar de oliekachels. Bio van meneer Pels. Wiskunde en Aardrijkskunde van meneer de Vries. En elke dag (voor mijn gevoel) uren in de bus want ik woonde toen in Lelystad-Haven. We zijn in de zomer van '73 naar Urk verhuisd. Heerlijk op de fiets naar school.

2004, Hugo Ridder

Ik kwam in 1973 als "vreemde" ...

Ik kwam in 1973 als "vreemde" op de school an De Noord. Hoorde er toen niet echt bij en werd regelmatig uitgedaagd. Ik pikte het Urkers gelukkig vrij vlot op en integreerde. (Het woord kenden ze toen niet eens.) Prachtig examenfeest in 1976 op de Urker boot en een (of waren het er toch meer ?) afzakkertje op het strand.

2004, Hugo Ridder
?