Hubert straelen

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amersfoort

  Bekijk het volledige profiel van Hubert straelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Hubert straelen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Uiteindelijk op de Pedagogisch Acdemie terecht gekomen.

  Uiteindelijk op de Pedagogisch Acdemie terecht gekomen. Ik voelde me hier niet echt thuis. Voor mijn gevoel te veel hypocritie in een sociale verpakking. Wel een aantal toppers als mede studenten. Jacqueline van de Bor was mijn vaste studie maatje. Verder veel Ries Berrekij en Johan van Schalkwijk gelachen. Bert Duif, Gerard van Stralen en Huub Zondag bewaar ik goede herinneringen aan.

  2004, Hubert straelen

  Deze HAVO top was toch wel iets heel bijzonders.

  Deze HAVO top was toch wel iets heel bijzonders. Hier werd het 1 groot feest der herkenning. Frankie Dirkx, Peter Knijf, Johan van Schalkwijk en als nieuwe mede raddraaiers, Jurgen Post, Rick van Vliet en Martin de Graaf. Respect voor Andre Spuit onzeklasse "advocaat". De zelfbeheersing van Andre is tot de dag van vandaag mijn lichtend voorbeeld. Henk Kea de rector behoorde tot niet mijn fans cq. vriend.

  2004, Hubert straelen

  De eerste 2 jaar in Liendert, weinig zin, maar toch braaf in de pas.

  De eerste 2 jaar in Liendert, weinig zin, maar toch braaf in de pas. De Kreidler RM van Andre Hakvoort maakte een onuitwisbare indruk op mij. Later op de West Single lekker met Fransje Bos en Hans van Olmen tegen de draad in. Kaasje, Cools van Lith en Homan gaven mij de meeste problemen. De concierge daarentegen was goud!

  2004, Hubert straelen
  ?