Hoessein Monadile

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hoessein Monadile en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Hoessein Monadile heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Hele leuke tijd gehad op deze school.

  Hele leuke tijd gehad op deze school. Was altijd lachen met Remy Mensingh, Leon Sterk, Niels Roodnat en Ming Zhao. Ik tekende in die tijd nog strips voor de schoolkrant "Rataplan". Helaas heeft de schoolkrant niet lang bestaan. Favoriete leraren waren voor mij Dhr. van der Straaten, Meneer de Man en uiteraard Dhr. van der Sluis. Meest hatelijke leraren waren overigens Meneer de Groot en Mevr. van de Bemt (Supergosse dans la rue :) ), zeer toevalligerwijs waren ze ook zeer goed met elkaar bevriend.

  2004, Hoessein Monadile

  Ik kan me het schoolkamp in de Jeugdherberg in Chaam herinneren.

  Ik kan me het schoolkamp in de Jeugdherberg in Chaam herinneren. De musical "Spoken op Griezelstein" (schrik en paniek, bonk op het dek :) ) Ik meen me te herinneren dat de hoofdrol door Ferruh werd gespeeld, die zie ik overigens nog weleens. Mijn vroegere vrienden op school waren Rudy Lentze, Dennis Burghard, Maurice van Pol. Ik doe ze bij deze allen de groeten. Ze zullen mij ook wel herinneren denk ik, ik tekende altijd stripjes. Overigens was Meester Mierop mijn favoriete leraar. Ook vraag ik me af wat er is geworden van Danny Vlasblom. Ik ben nog steeds niemand tegengekomen die slimmer was dan hij :)

  2004, Hoessein Monadile
  ?