Ontdek PLUS

Hinno Bottger

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hinno Bottger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hinno Bottger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste dag op school stond ik alweer op de gang omdat ik tijdens de Franse les Jelle kietelde.

  De eerste dag op school stond ik alweer op de gang omdat ik tijdens de Franse les Jelle kietelde. ( 2e klas).Later met zeer veel plezier op school gezeten.Voor mij was de belangrijkste docent Jan Kloen,gymleraar.Ik heb dan ook nadie de ALO in Groningen bezocht en werd gymleraar.Maar ook aan andere docenten denk ik met plezier terug.Zij waarschijnlijk wat minder aan mij.Rector ter Stege was m.i.,voor de school de goede keus Aalst opvolger van rector Voogd die naar Velp ging. Zou het leuk vinden klasgenoten nog mals in Doetinchem te treffen.Ruimzicht is nu Hotel.

  het lyceum (ruimzicht), 1949

  Zat tegen mijn zin op het gym omdat mijnnzusters er zaten en ik liever naar Velp op school gegaan was.

  Zat tegen mijn zin op het gym omdat mijnnzusters er zaten en ik liever naar Velp op school gegaan was.Na drie jaar ging het dan ook mis en mocht ik naar Doetinchem! In Arhmem had ik vooral plezier aan het zingen in het schop koor als jongens sopraan.Met onze lerares Frans ( Baarslag) had ik daardoor goed contact.Minder was het met Piet Vredenduin daar ik wiskunde verschrikkelijk vond?Doordat ik als enige uit Dieren kwam was het contact na school' met klasgenoten gering.Pim Kamphuizen ,uit Velp, en Gerard Foeken ,Arnhem, herinner ik me nog het beste. Van de meisjes uit de klas, Hanneke Bax en Saskia Schalm.

  Stedelijk Gymnasium, 1949