Hilmar Dijkstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilmar Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Hilmar Dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste klas met juffrouw "Dollehoedje".

  De eerste klas met juffrouw "Dollehoedje". Mijn vijand meester de Groot en mijn grote vriend meester Bakker. Later met zijn dochter Nicolientje naar het Woltjer in Amsterdam gegaan. Grote lol getrapt met Willem van Dongen. Vuurwerk in het kippenhok. Wat een tijd. Wel gemengde gevoelens.

  Chr. Basisschool de Zaaier, 1962

  Nadat het Woltjer gymnasium was opgeheven, kwamen we op deze verschrikkelijke school terecht.

  Nadat het Woltjer gymnasium was opgeheven, kwamen we op deze verschrikkelijke school terecht. Tot en met de laatste dag vond ik het een regelrechte ramp. Gelukkig was de conrector de heer Rutgers meegegaan en samen rookten we wel eens een sigaretje. Weemoed. Ik heb er wel mijn grote vriend Ido de Vries aan overgehouden. Dat maakt veel goed. De leraren en de leiding waren over het algemeen erg bekrompen. Als negatief hoogtepunt was toch wel Simone Jansen, lerares Duits. Nimmer heb ik een grotere egotripper ontmoet dan Niek Verkruisen. Het werd dus steeds vaker biljarten in cafe Loetje.

  Sweelinck College, 1972

  Wat een geweldig leuke schoool! Iedereen mocht tijdens de pauze roken en er gebeurden leuke dingen.

  Wat een geweldig leuke schoool! Iedereen mocht tijdens de pauze roken en er gebeurden leuke dingen. De CGB met Siebe de Lange. De heer Rutgers, gymleraar tevens conrector. Mijn grote vriend. De grote dissonant was toch wel de gymjuf, tevens handenarbeidjuf, tevens lerares Engels. Ik weet niet meer hoe ze heet, maar wat een ramp was dat.

  Gereformeerd Gymnasium (Lat..., 1968

  ?