hilma deruiter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hilma deruiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  hilma deruiter heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet helaas niet veel meer van deze tijd alleen dat we een zwarte kachel hadden waar kratten voor stonden met melkflesjes die aluminium doppen hadden die je dan met een potlood in mocht prikken en de grote zandbak op het plein .

  Ik weet helaas niet veel meer van deze tijd alleen dat we een zwarte kachel hadden waar kratten voor stonden met melkflesjes die aluminium doppen hadden die je dan met een potlood in mocht prikken en de grote zandbak op het plein .Ik moet nog wel ergens een foto hebben als ik hem vind print ik hem nog wel, volgens mij hadden we juf Stellingwerf maar dat kan ik ook mis hebben.

  Kleuterschool Bartje, 1966

  Op de buitenrustschool de opleiding ziekenverzorging gedaan een gigatijd gehad want ik zat intern aan de overkant van Zuiderhout op de Beelslaan met wat andere meiden in een villa dus buiten het studeren toch wel veel stappen en lol trappen Nu nog steeds

  Op de buitenrustschool de opleiding ziekenverzorging gedaan een gigatijd gehad want ik zat intern aan de overkant van Zuiderhout op de Beelslaan met wat andere meiden in een villa dus buiten het studeren toch wel veel stappen en lol trappen Nu nog steeds vriendin met Rita en soms nog contact met Marion van der Voort. Jammer dat je elkaar uit het oog verliest.Nog wat namen uit die periode;Jaap-Jan van Duin, Koos de Jong,Lucia Vogelland,Marjan de Vries en natuurlijk Marjolein Schouten met wie ik op het laatst veel uit ging helaas weet ik ook haar adres niet. Begin van dit jaar ben ik nog naar de begravenis geweest van Annemieke van Kalkhoven ,helaas is zij veel te vroeg gestorven . Ik woon weer in Heemskerk ben getrouwd met dezelfde Theo van toen, en heb drie kinderen van21,19 en 14 jaar .Wie weet tot ziens en de groetjes!!!

  buitenrust school/nova college, 1979

  1 jaar INTAS gedaan op deze school een geweldig overbruggingsjaar voor ik de ziekenverzorging in ging.

  1 jaar INTAS gedaan op deze school een geweldig overbruggingsjaar voor ik de ziekenverzorging in ging.Wat is blijven hangen;natuurlijk de lekkere slaatjes van de Vomar aan de overkant en de reis naar Londen .Gek maar veel namen van leraren weet ik niet meer ,wel van Toine die Nederlands gaf maar dat komt omdat we toen in elkaars poeziealbum mochten schrijven en die heb ik nog regelmatig nodig voor allerlei versjes Wat namen van meiden uit de klas;Rinske van der Putten, Jaqueline Aardenburg, Marget de Boer Nelleke van der Lugt en natuurlijk mijn schoolvriendinnetje van De Blinkert,Karin van Os die later net als ik ook naar Haarlem ging de verzorging in, Gurie Meyer en Rennie en Petra sorry als de namen niet helemaal kloppen hoor!Wie weet hoor of lees ik nog eens wat van jullie de groetjes

  R.K Huishoudschool L.I.A, 1978

  ?