Hilly Wijnands

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilly Wijnands en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Hilly Wijnands heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Op de kleuterschool zat ik in een gebouwtje bij de Geref.

  Op de kleuterschool zat ik in een gebouwtje bij de Geref. Kerk in de Eug Previnaireweg. Ik zat in de klas bij juf Vader. Ze koos iemand uit die heel goed z'n best deed en lief was. Die mocht onder het verhaal dat ze voorlas over haar onderbenen kriebelen en aaien. Zij had nylonkousen aan. Wij vonden dat prachtig en deden erg ons best om maar aan de beurt te komen. Ik heb een schoolfoto waar ik op sta samen met Maarten de Wachter, Arie van Tol, Hennie Geluk, Wietske Bakker en Juf Vader. Later is de kleuterschool naar de Schoolstraat gegaan en heette "Kleuterschool Marijke". Ik weet alleen niet meer of ik daar ook op school zat of dat ik daar veel kwam omdat mijn zusjes en broertje daar zaten. Ik heb daar wel de juffies geholpen met afwassen en zo want ik weet nog dat het afwaswater altijd veel te heet was. Ik moest mijn handen dan maar even onder de koude kraan stoppen, dan kon ik beter tegen het hete water!

  2003, Hilly Wijnands

  Dit is dezelfde school als de Nijverheidschool voor meisjes aan de Prins Hendriklaan.

  Dit is dezelfde school als de Nijverheidschool voor meisjes aan de Prins Hendriklaan. Er was 1 hoofdingang aan de Kruisweg en 1 ingang aan de Pr. Hendriklaan waar de leerlingen het schoolplein op kwamen. Jammer dat er nu op 2 verschillende scholen wordt ingeschreven.

  2003, Hilly Wijnands

  Ik zat op de Nijverheidschool voor meisjes aan de Pr.

  Ik zat op de Nijverheidschool voor meisjes aan de Pr.Hendriklaan en bezocht als eerste met mijn klas de Technische School om een paar uur Engels te volgen met talenprakticum, een heel moderne methode voor die tijd met koptelefoons. Later werden er allerlei lessen gevolgd door de meisjes van de "Huishoudschool" waardoor de schooltijd een stuk spannender werd! Ook werden er schoolfeesten gehouden. Ik herinner mij nog Frank vd Maarl en zijn vriend volgens mij heette hij Frenk maar zijn achternaam ben ik helaas vergeten. Mijn zus Truus heeft nog met Frank gegaan.

  2003, Hilly Wijnands
  ?