Hillie Nooitgedagt

Kent 36 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hillie Nooitgedagt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Hillie Nooitgedagt heeft 0 klassenfoto's en kent 36 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  OPleiding Leister Kindercentra gedaan.

  OPleiding Leister Kindercentra gedaan

  Nova College, 1996

  Ik heb hier anderhalf jaar lang de opleiding voor doktersassistente gevolgd.

  Ik heb hier anderhalf jaar lang de opleiding voor doktersassistente gevolgd. Dit was niet bepaald de leukste tijd van mijn leven en vandaar dat ik deze opleiding niet af heb gemaakt. Wel heb ik nog hele goeie herinneringen aan mijn docent medische kennis, Bart van Bergen. De laboratorium assistente, Hella vond ik ook een hele leuke meid.

  Frans Halls college, 1994

  Wat ik me nog heel goed kan herinneren is dat de pakjes melk in deze kleuterklas om de beurt door iemand anders uitgedeeld werden en dat als je melk op was je je pakje in de prullenbak mocht gooien en je dan weer op je plaats moets gaan zitten.

  Wat ik me nog heel goed kan herinneren is dat de pakjes melk in deze kleuterklas om de beurt door iemand anders uitgedeeld werden en dat als je melk op was je je pakje in de prullenbak mocht gooien en je dan weer op je plaats moets gaan zitten. Ik mocht al toen ik nog geen 4 was toch al naar de kleuterschool en dat wilde ik zo graag omdat mijn vriendinnetje Elise Weggeman er op zat.

  Op de Wip, 1981

  ?