Hilko Sibering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilko Sibering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hilko Sibering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja dat zijn er nogal wat,ik weet nog dat het altijd feest was in de klas bij onze leraar electro,ja daar kon alles en was niets te veel.

  Ja dat zijn er nogal wat,ik weet nog dat het altijd feest was in de klas bij onze leraar electro,ja daar kon alles en was niets te veel. En dat ging zelfs zover dat we elkaar bijna op de electrische stoel hadden geplaatst,wie zorgt voor de grootste inductie,de leraar deed dat met een batterijtje,ha ha ha,wij namen gewoon de accu van de auto mee,met een doos vol smoorspoelen en gaven hem een schok,hij had wel dood achter de z,n bureau kunnen vallen. Ja wij waren nogal eens aan het prutsen,Gerrit Wever,Bart Noordhuis,Johan Holstein en ik zelf die waren thuis al aan het repareren met tv's van de straat geplukt en die werden dan weer gemaakt of gingen in rook op. Ja die leraar was helemaal maf,Dhr Dijk,die spoorde soms niet,voor een gevulde koek per week moest ie door de school met een helm met sirene en zwaailamp op de hele school door rennen. Nou dat deed ie dan ook en wij zaten de hele maand niets anders te doen dan koffie en koek voor hem te serveren. helaas hij is er niet meer er was een (voor zover ik weet)een gas explosie op z,n woon boot en hij is er bij omgekomen. Er was er ook een leraar die ik niet te vriend had,de haan,die kon me wel schieten,zoon hekel had ie aan me,maar goed hij was de leraar en die vertelde toch hoe het moest,jawel maar daar kun je wel tegen in gaan en al heb je dan ook helemaal gelijk,het gelijk krijgen is ook een wonder,vooral als je dan voor de klas staat en uitgedaagd bent en vervolgens de schakeling niet aan de praat krijgt als leraar dan ga je pas goed af en dat heb ik geweten,ik kon wel gaan. Wat de kantine aan ging,deze was super en de concierce de heer visser was een geweldige peer,die hielp je altijd uit de brand als je weer strafwerk moest doen dan had hij nog wel een ander klusje voor je wat beter was dan die stomme strafregels,vegen,schoonmaken en vooral koffie drinken in de,jawel kantine. dat was het wel zo een beetje wat me bij is gebeleven,waar is de rest van de klas en school gebeleven. Ik zou het leuk vinden als we eens een reunie zouden organiseren,wie wil er mee helpen organiseren kan me bellen 0641498577

  de lange school (sbhs), 1973

  ?