Hildy Holman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hildy Holman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hildy Holman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Goede herinneringen aan zowel de locatie Elegast als aan de startbaan,waar het heel knus was.

  Goede herinneringen aan zowel de locatie Elegast als aan de startbaan,waar het heel knus was.

  2007, Hildy Holman

  In 1966 kwam ik in de eerste klas.

  In 1966 kwam ik in de eerste klas.Vriendinnetjes waren Henne v. Amesvoord, Vera Kampers.Vriendjes waren Wouter Sleurink ,Peter-Paul Meijer.Jan Brandsma en Menno Tokkie/Tokky waren boeven in de klas. Onze juf was 3 jaren lang;Mevrouw v.d. Kerke.Ik herinner me haar als een lieve , goede onderwijzeres met lol in de kinderen en vooruitstrevend in haar werkwijze toen. In de 4e klas kwamen we bij meneer Versloot, een interessante leuke jonge onderwijzer. Maar in Oktober ging ik van school af i.v.m. verhuizing naar Amstelveen.Mijn Amsterdamcontacten en school ben ik blijven missen in de jaren daarna... Zou met hen graag nog eens een reuni hebben!

  2007, Hildy Holman

  Ik ging om met Ansje Klebach, Johnny Garcia,Donald.

  Ik ging om met Ansje Klebach, Johnny Garcia,Donald....(die was verliefd op mij,Johnny ook trouwens)Carlo Remmers enz. Mijn eerste kleuterjuf was juffrouw Andersen.Zij was heel lief en goed denk ik,zij trouwde en vertrok (helemaal...) naar Engeland.Mijn volgende juf kan ik me niet herinneren(ook geen foto van).Jammer. Het was een fijne tijd.Hoe spannend ook ,ik vond het een veilige tijd en een plezierige kleuterschool. Of ik er erg veel geleerd heb weet ik niet...?! Ik zou contact met klasgenoeten heel erg leuk vinden

  2007, Hildy Holman
  ?