hildegard bakker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hildegard bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  hildegard bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Oh, wat heerlijk om die verhal...

  Oh, wat heerlijk om die verhalen te lezen. Maar wat moeten we gauw toch een reunie organiseren. Harald had mijn vorig jaar gemaild, maar mijn computer was kapot gegaan. Dus gegevens verloren. Ik heb nog steeds het schrift, als je wilt reageer dan nog een keer. Ik ben inmiddels ook weer wat klasgenoten tegen gekomen heb weer een paar adressen erbij. Het was een vreselijke leuke school. Jammer dat hij is afgebroken, ik had nog wel willen dwalen door de gangen. Het is leuk om al onze klasgenootjes weer eens te spreken. We hebben natuurlijk al eerder een reunie gehouden, maar hij was zeker voor herhaling vatbaar. Dus jongens reageer dan gaan we weer organiseren.

  2004, hildegard bakker

  Hier heb ik tot aan de 5 e kla...

  Hier heb ik tot aan de 5 e klas opgezeten. Samen met mijn broer Johan. Het was een leuke school. Behalve de directeur die was niet zo leuk. Bodeke, maar wij noemde hem altijd Bottekip!! Mr. Heutz dat was een fijne leraar. Ik weet niet of hij nou nog lesgeeft maar een paar jaar geleden zat hij nog steeds op deze school. Hij had geen eigen klas meer, maar gaf nog steeds les. Was erg leuk om hem weer eens te zijn. Dat was met een grootse reunie van 75 jaar Franciscus. We zijn toen ook veel klasgenoten tegen gekomen. Er zou een eigen reunie uit voort komen, maar jammer nooit wat gehoord. Misschien dat iemand het nog eens op wil pakken

  2004, hildegard bakker

  Ja wat een leuke tijd op de Cl...

  Ja wat een leuke tijd op de Claraschool Samen met mijn broer Johan ben ik in de 5e klas terecht gekomen. We zaten eerst op de Sint Franciscus school. We kwamen bij meneer Wezel terecht. Dat was echt een gave meester. Hij zat altijd vol met grapjes. Hij kon ook hele verhalen vertellen. In de 6e klas kwamen we bij meester Bart. Ja dat was wel een hele andere leraar dan meneer Wezel, maar ik kijk met heel veel plezier terug op de schooltijd. Ik zou heel graag Ruud Mertens weer eens willen zien en niet te vergeten Jacqueline van Schie, daar heb ik nooit meer wat van gehoord. Ellen Heilig en John Heilig, John zie ik nog wel eens. Karin Meijer daar ben ik ook nog mee omgegaan. Ja dat was toch altijd lachen. Jammer dat je elkaar uit het oog verliest toch??Joke Asink ben ik laatst ook nog tegengekomen. Het zou leuk zijn als we elkaar weer eens zouden zien. Inderdaad hebben we in 1992 of 1993 een reunie gehad en dat was gewoon weer als vanouds. We begonnen meteen met elkaar te kletsen. Dus wie wil organiseren??? Ik wil gerust meehelpen.

  2004, hildegard bakker
  ?