Hilde deGroot

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilde deGroot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hilde deGroot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met een groep de hele week les in Eindhoven van Jan Hermans, die na uitleg over motorisch onvermogen zelf van het podium valt na uitrijking van een kado.

  Met een groep de hele week les in Eindhoven van Jan Hermans, die na uitleg over motorisch onvermogen zelf van het podium valt na uitrijking van een kado. Verder inzakken bij NOl Bernards en wakker blijven bij Leo Wagenaar. Vanuit Landgraaf kwam Tom vaak bij mij logeren, altijd gezellig. Mooie opleiding die veel tijd opslokte maar heel veel geleerd.

  Stichting Opleiding Manuele..., 1991

  Leuke tijd, Mw.

  Leuke tijd, Mw. van Veelen voor frans was favoriet, door haar vind ik frans nog steeds een mooie taal. Wekkers in de klas bij Ron vd Spoel, wiskunde, tijdens het bidden vielen we al door de mand. Later verliefd op Mark de Vries maar durfde dat echt niet te melden. Scheikunde leraar werd gek van ons gebabbel, hoe heette hij ook alweer, hij waste nooit zijn haren!?

  Niftarlake College, 1979

  veel herinneringen, netjes in de rij buiten staan, niet met je schaatsen naar binnen, Den Hartog met altijd dezelfde vragen met geschiedenis, strafregels voor Mw.

  veel herinneringen, netjes in de rij buiten staan, niet met je schaatsen naar binnen, Den Hartog met altijd dezelfde vragen met geschiedenis, strafregels voor Mw. Mijaard, grease spelen eerste sigaret al durfde ik toen niet, ben erg benieuwd hoe iedereen is terecht gekomen.

  Torenpleinschool, 1973

  ?