Hilde Anema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilde Anema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hilde Anema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

  Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Elke dag met de trein van Apeldoorn naar Zwolle met Betsy, Cindy, Esther en Melanie. Stage gelopen in een verzorgingshuis in Eerbeek in het derde jaar van de opleiding. Leuke school en ook een goede tijd gehad...!!

  windesheim academie, 1995

  Harrie Spoor en Hessel Schaap, op kamp in de eerste naar Praag.

  Harrie Spoor en Hessel Schaap, op kamp in de eerste naar Praag. chips eten uit een grote ton met de leraar Nederlands ( sorry naam vergeten) In de 3e samengevoegd met de andere groep en toen gezamenlijk op kamp naar Spaarnwoude. Leuke klas en leuke tijd....!!

  Apeldoorns College, 1992

  Het ene jaar in het hoofdgebouw, het andere jaar in de noodgebouwen.

  Het ene jaar in het hoofdgebouw, het andere jaar in de noodgebouwen. Tropenrooster en met zijn allen onder de brandslang op het plein. In klas 3 één keer in de 2 weken met de bus naar het zwembad voor schoolzwemmen. Op 6 juni meester Jongman toezingen op het schoolplein, met mijn zus en nog een jongetje ernaast want die waren/zijn dan ook jarig.

  De Terebint, 1979

  ?