Hilda van Rooijen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilda van Rooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hilda van Rooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Na drie jaar kunnen flierenfluiten op het mdgo, moest ik nu hard aan de bak.

  Na drie jaar kunnen flierenfluiten op het mdgo, moest ik nu hard aan de bak. Leuke tijd gehad met Nicole Rijkers, Christel de Vries, Sonja Spithoven en vele anderen. Helaas geen contact meer. Groetjes Hilda

  2003, Hilda van Rooijen

  De eerste schooldag(mdgo aw afstudeer richting cw), we kregen onze klasslijst.

  De eerste schooldag(mdgo aw afstudeer richting cw), we kregen onze klasslijst. Die werd grondig bekeken door Nicole Rijkers, zij merkte op dat er iemand uit Zeist kwam en dat was ik. Begin van een leuke vriendschap die nu helaas op een laag pitje staat. Rolf de Boer onze favourite leraar. In het laatste jaar door Marius (muziekleraar) eruit gezet, omdat we te laat waren door het kopen van toverballen. Sinterklaasfeest georganiseerd nummer van Queen kwam aanbod echt leuk. Een gezellige tijd geweest enkele mensen die zijn bijgebleven Conny en Annemarie Koelewijn, Wilma Dol, Ilona bouwhuis (onze vaders zijn collega's daar kwamen we achter tijdens de opleiding)Tina, Marjolein, Fleurine, Judith van Leur. Hoe is het eigenlijk met jullie?

  2003, Hilda van Rooijen

  We hadden een grote klas.

  We hadden een grote klas. In de derde klas meneer de Goede. De vijfde klas werd groep 7. Grote verhuizing van het oude gebouw naar het nieuwe gebouw. Sommige oud klasgenoten kom ik nog wel eens tegen, enkele namen Sander,Naima, Jones, Karin, Wilma, Ronald, Marco Thea, Arnoud, Patrick, Louisa en nog vele anderen. Hoe is het eigenlijk met jullie?

  2003, Hilda van Rooijen
  ?