Hilda Meulen

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilda Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Hilda Meulen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het was een leuke tijd op de kleuterschool.

  Het was een leuke tijd op de kleuterschool. Leuke juffen. Natuurlijk de slofjes die je om de schoenen moest aantrekken. Het spelen in de poppenhoek, bouwhoek, en op het schoolplein. Trouwerij van juf Damsma waar de hele klas was uitgenodigd. Toen ik 6 weken thuis moest blijven vanwege een hersenschudding kwam de hele klas langs om mij toe te zingen.

  2008, Hilda Meulen

  Leuke tijd gehad op deze school.

  Leuke tijd gehad op deze school. De meesters en juffen; juf Schrovenwever, juf Lycklema-Weering, meester Bosloper, meester Fokkens, meester ten Hoeve, juf Tack-Althof, meester van den Berg. Schoolreisje Ameland, spannend, disco-avond wie danst met wie? De wandeltochten met meester Ten Hoeve door Leeuwarden, kievitseieren zoeken met meester Fokkens, mooie tekeningen van meester Fokkens, en natuurlijk meester Bosloper die altijd grapjes maakte, vooral als de vulling in je pen weer leeg was. De kerstfeesten in de opstandingskerk. Op de klassefoto die in 1999 is gemaakt bij de sluiting van de Willem de Zwijgerschool staat maar een deel van onze klas. Nu we dit jaar 40 zijn of worden, zou het leuk zijn om de hele klas weer eens bij elkaar te zien en herinneringen met elkaar op te halen. Want wat hadden we een leuke klas. Na al die jaren was het net of hadden we elkaar net nog gesproken en ook de meesters waren niets veranderd. Dus wie het ook leuk lijkt om weer een reünie te houden meld het even.

  2004, Hilda Meulen
  ?