Hilda Luigjes

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hilda Luigjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hilda Luigjes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er heerste op school een zeer strengen discipline: deuren gingen in de pauze op slot, tassen mochten niet in de gang, er was zelfs een kledingcode.

  Er heerste op school een zeer strengen discipline: deuren gingen in de pauze op slot, tassen mochten niet in de gang, er was zelfs een kledingcode. Gelukkig zaten wij het grootste deel van het jaar met 3 klassen in een dependance waar we veel vrijheid hadden en vooral heel veel gezelligheid.

  Christelijke MEAO, 1977

  Wat hebben we vaak moeten volleyballen, en dat terwijl het er bij ons ingehamerd werd dat we afwisselende lessen moesten geven.

  Wat hebben we vaak moeten volleyballen, en dat terwijl het er bij ons ingehamerd werd dat we afwisselende lessen moesten geven. Conciërge Krijn die op alle vragen en problemen wel een antwoord wist en ook nog eens heerlijke koeken verkocht. Ad de Sain die altijd een luisterend oor had. Hier heb ik leren bbq-en en fonduën, en een grotere wereld leren kennen. De keer dat we met de hele klas op school geslapen hebben was ongelooflijk leuk.

  R.K.Opl. school voor kleute..., 1978

  Slechts één jaar heb ik op deze school gezeten en wat mij het meest is bijgebleven zijn de bijnamen die een ieder had in dat jaar.

  Slechts één jaar heb ik op deze school gezeten en wat mij het meest is bijgebleven zijn de bijnamen die een ieder had in dat jaar. Mijn meisjesnaam 'Fortuin" resulteerde in de bijnaam "Kapitaal", en wie zou daar op tegen kunnen zijn?

  Corderius college, 1973

  ?