Ontdek PLUS

Hielke Hornstra

Kent 4 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hielke Hornstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hielke Hornstra heeft 8 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me er niet veel meer van herinneren, behalve dat we met het busje van Tamme Bosma gebracht werden, en later met die van "van der Nol".

  Ik kan me er niet veel meer van herinneren, behalve dat we met het busje van Tamme Bosma gebracht werden, en later met die van "van der Nol". Verder heb ik er wel een goed gevoel over.

  Kleuterschool Kindervreugd, 1960

  Beste lotgenoten, Ondanks de ogenschijnlijk goede bedoelingen van deze instelling, moet ik zeggen dat ik er toch geen goede herinneringen aan over gehouden heb.

  Beste lotgenoten, Ondanks de ogenschijnlijk goede bedoelingen van deze instelling, moet ik zeggen dat ik er toch geen goede herinneringen aan over gehouden heb. Ik weet nu dat ik er in september van 1963 gezeten heb voor 6 weken. Ik was dus 7 jaar en kan me niet voorstellen dat de dicipline en regelmaat die we daar ondergaan hebben ook maar van enige nut is geweest. Wat ik me eigenlijk het meest af heb gevraagt: welke zijn de criteria geweest om mensen daar op te sluiten, wat hebben wij verkeerd gedaan of in welk opzicht waren wij anders dan die genen die daar niet naar toe werden verbannen. Hielke Hornstra

  Koloniehuis Ketelaar, 1963

  Pracht school, een heerlijke onbezonnen tijd gehad.

  Pracht school, een heerlijke onbezonnen tijd gehad. Het is alleen jammer dat Gerard Jak aan de school verbonden was.

  M.A.V.O. Edmar Vergouwen, 1968