Hetty Overdijkink-Louters

Kent 126 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Zetten

  Bekijk het volledige profiel van Hetty Overdijkink-Louters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 44

  Hetty Overdijkink-Louters heeft 44 klassenfoto's en kent 126 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Schoolkamp in Egmond aan Zee, ...

  Schoolkamp in Egmond aan Zee, heel veel lol. En natuurlijk met de huifkarren in Normandie. Prachtige tijd. Wel saaie school, veel theorie,de gymlessen van Ben Crum waren soms heftig. Met 4 meiden in een klas met allemaal jongens maar samen gymen mocht niet.Maar we kregen het na lang zeuren toch voor elkaar.In de zomer met de fiets van Wageningen naar Oosterbeek en in de winter met de bus. Altijd lachen in de bus. Helpen met soep en koffie in de ondergrondse kantine met meneer Bos.Ik zat in de klas met Karin Kooij,Ineke Ariessen,Marina Groen,Petra Gerrist,Oswald Schwirtz,Geurt Jan Heijnekamp, Hijmen v Doornspeek,Paul Rispens, Humphrey Bello,Maarten ?,Hans de Bijl?,Rudi Berendsen,Chris Ruijs en les van Dikke kleine Boezewinkel, Piet de Keizer,Janssens( 3 ss) voor Duits, Noort(recht)altijd een puinhoop, Jagersma(engels)vd Weijden (bedrijfsec)

  2005, Hetty Overdijkink-Louters

  Kan me niet echt veel meer her...

  Kan me niet echt veel meer herrineren van mijn kleutertijd. Zat bij juf Minnekes(?)Ik woonde dicht bij school,in het Bijenhuis aan de Grintweg.Zat in de klas met Erik Meurs,Loes?( bij politie nu)meisje Looijen,Brigitte Bijvank,Bert Vermeer,Jannie v Schaik,jongen Daniels,Ronnie Hobee,Basje de Ruiter,jongen Pepplinkhuizen,Jose vd Pol,Jannie Gijsbertsen,jongen Vossers,een jongenstweeling?Hans v Dijk,Robert?,Beppie vd Pol,Lineke Halma,Erna Goedhart,Corrie Plate,Thijs(mijn vriendje),Karin Vermeer,Frits v Staverden,Coby Smits,Hennie v Kooten,jongen Dekker,Nico?jongen van Walsem,Harry Smit,Henk Looijen

  2005, Hetty Overdijkink-Louters

  REUNIE VAN KLAS 1969-1975 plus...

  REUNIE VAN KLAS 1969-1975 plus de combinatie klas 5/4 op zaterdag 22 april 2006 was zeer geslaagd ! Iets om met veel vreugde op terug te kijken. Ik heb hele leuke herrineringen aan de Emmaschool.Ik zat in de een na laatste klas voor de sluiting van de school in 1977.Mijn broertje Leo Louters zat ook bij ons op school.Juf Vink-Nieboer,Juf Agnes Schok,meester Keuning, meester Hans Zoutendijk en meester Hans Pot(zeilen op zijn boot in een lang weekend)meester Keijzer.Ook nog op koor gezeten bij meester Keizer.

  2005, Hetty Overdijkink-Louters
  ?