Hetty Kantelberg

Kent 1 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hetty Kantelberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hetty Kantelberg heeft 12 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik werk nu al weer 34 jaar op deze school en dat bevalt me nog steeds prima.

  Ik werk nu al weer 34 jaar op deze school en dat bevalt me nog steeds prima.Leuke collega's en een gezellige sfeer.Veel oudleerlingen komen nog geregeld de school binnen wandelen.Grappig dat je nu via deze website ook kunt lezen hoe het met de 'kinderen' gaat die je in de klas hebt gehad.

  de Klapwiek, 1984

  Ik heb eerst een jaar stage gelopen op deze school (in groep 3 bij meneer Pick en in groep 6 bij mevr.

  Ik heb eerst een jaar stage gelopen op deze school (in groep 3 bij meneer Pick en in groep 6 bij mevr.de Bont).Daarna heb ik 5 jaar op deze school gewerkt.Heel veel leuke herinneringen zoals schoolkamp naar Loon op Zand samen met Siets, carnavalsmiddagen met Tom Melieste als DJ en niet te vergeten de geweldige afscheidsmiddag die groep 6 had georganiseerd toen ik jammer genoeg de school moest verlaten.De Klapwiek werd toen mijn nieuwe school en daar werk ik nu nog steeds.

  Basisschool Louis Buelens, 1978

  Deze school lag naast de Sint Franciscusschool (jongensschool).

  Deze school lag naast de Sint Franciscusschool (jongensschool).Juffrouw Roelofsma was het hoofd van de school.Andere leerkrachten die ik me nog kan herinneren zijn:juf.v.d.Heijden,van Spaandonk,van Sonsbeek en v.d.Broek.Deze juf gaf hele leuke muzieklessen en we hebben toen ook meegedaan aan het kindersongfestival.Juffrouw Loes en juffrouw Willems waren mijn kleuterjuffen. Ik zat o.a.in de klas bij Annie Menke,Harriet Bertrams,Mirjam de Greef,Helma v.d.Meijden,Ingrid Daniels.

  Lidwinaschool (meisjesschool), 1962

  ?