hettie Marinus overmars

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hettie Marinus overmars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hettie Marinus overmars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het geen leuke school omdat er altijd sprake was van jalouzie en irritaties tussen al die meiden die in de klas zaten.

  Ik vond het geen leuke school omdat er altijd sprake was van jalouzie en irritaties tussen al die meiden die in de klas zaten. Wel heb ik hier in korte tijd veel geleerd.

  Instituut Pont, 1976

  Van 1971 tot 1974 zat ik in Raalte op het GGC (dependance).

  Van 1971 tot 1974 zat ik in Raalte op het GGC (dependance). Na klas 3, moesten alle leerlingen naar het GGC in Deventer. De school in Deventer vond ik veel leuker dan de school in Raalte.

  Geert Groote College GGC, 1971

  enkele namen van klasgenoten: Jeanet Pepers, Gerda Egberink, Betsie Hogelink, Lida v.

  enkele namen van klasgenoten: Jeanet Pepers, Gerda Egberink, Betsie Hogelink, Lida v.d. Spek, Ad Geerdink, Ferdie Dik, Adeline Alferink, Stella Maris Claessens. Meester Rozeboom, meester Westen en meester Buit. Deze laatste woonde bij ons in de buurt en hij ging altijd lopend naar school, vergezeld van een paar leerlingen (waaronder ik) die het altijd gezellig vonden om met hem mee te lopen. Van alle leerkrachten vond ik hem het meest sympathiek.

  Katholieke basisschool Pius X, 1964

  ?